06 57597707 info@ladysportssoest.nl
Adres: Lady Sports Soest
Soesterbergsestraat 37B
3768 EB Soest
Routebeschrijving

Lessen aanbod

Circuittraining


Werken aan je kracht & conditie in 35 minuten
De fitness circuittraining is effectief, snel en simpel. Het is de belangrijkste trainings-
methode van Lady Sports. De 35 minuten durende training bestaat uit het doorlopen van een fitness circuit van speciaal ontwikkelde apparatuur afgewisseld met het op- en afstappen op een step. Zeer eenvoudig aan te leren. Door gemiddeld 2 à 3 keer in de week in ons fitness circuit te trainen, kan iedereen snel resultaat behalen. Het ondersteunt bij het afvallen en het geeft een fit en energiek gevoel. Na het de circuit training kun je altijd gebruik maken van ons cardio apparatuur.

 

Shape circuit


Een groepsles in de fitness, het kan echt!
Heerlijke op tempo muziek en dan gecombineerd met fitness toestellen afgewisseld met danspassen en oefeningen.
Een training van 35 minuten, daarna rekken en strekken en/ of een buik kwartiertje is toch een heerlijke combinatie!
Kracht en conditie samen, een interval training dus erg goed voor de vet verbranding.

 

Better Belly


In slechts 4 weken naar een strakkere buik! De Better Belly is een trainingsgband om de buik die door middel van infrarood-dieptewarmte de doorbloeding in de buikzone stimuleert. Door deze band tijdens het trainen op de cardio toestellen te dragen (cross trainer/ roeier / fiets of loopband) ontstaat vetverbranding precies waar jij dat wilt; rondom de buik. Dit voor een periode van 4 weken, liefst 3x per week. resultaat; van 2-10 cm minder omvang!

 

Groepslessen

Dance!
Een heerlijke les om uit je dak te gaan op vrolijke popmuziek. Er komen verschillende dansstijlen aan bod tijdens deze gevarieerde workout.

 

 

Body Shape


Het in "shape" krijgen van je lichaam; werken aan kracht, balans, vitaliteit, conditie en vetverbranding. Na een warming up, wat zorgt voor een goede doorbloeding van de spieren volgen er spierversterkende oefeningen (oa op de grond). De billen, benen, buik en armen schouders en rug komen allemaal aan de beurt. Toegankelijk voor iedereen met een redelijke conditie die zijn lichaam weer in “shape’ wil hebben.

 

Zumba


Een heerlijke dans les bestaande uit diverse latin-danspassen (zoals salsa, merengue en samba) en zorgt voor een hoge calorieverbranding.

 

Zumba Toning


Een speciale zumba les met "toning-sticks". Deze gewichtjes zorgen er voor dat naast het verbruik van extra calorieën de spieren meer getraind worden.

 

Body Pump


Body Pumpo is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen.

 

Body Balance


Een combinatie les van Yoga, Tai Chi en Pilates, waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt.Hierdoor ontstaat er een gevoel van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en bewegingen op muziek creëren een workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. 

 

Pilates


Een Body & Mind les. Een betere houding, stabiliteit, lenigheid en fysieke fitheid is het doel. Ook ladies met blessures of lichamelijke klachten kunnen heel veel baat hebben bij de oefeningen. Het niveau kan je altijd aanpassen, je traint met verschillende opties.

 

Hatha yoga


De les bestaat uit actieve en meer ontspannen yoga houdingen waarmee je je lichaam sterk en soepel maakt. De oefeningen helpen om je spanning in je lichaam te herkennen en om ontspanning toe te laten. Door het doen van yoga kun je fysiek en mentaal meer rust en evenwicht ervaren.

 

Rug yoga        

                                                                                                                                                                Heb je last van rugpijn? Of wil je rugpijn voorkomen? Dan is rug yoga zeer geschikt!
Een rustige vorm van yoga die voor iedereen toegankelijk is. Er wordt gebruik gemaakt van stripjes en rolletjes om de houding van je wervelkolom te veranderen. Deze yoga les begint met meditatie, opwarmende oefeningen en het bewust worden van de ademhaling. Elke les heeft een serie houdingen die je lichaam stretchen, versterken en in balans brengen. De les eindigt met een diepe ontspanning.

 

Power Yoga    

                                                                                                                                                
Een dynamische en krachtige vorm van yoga. Door een combinatie van ademtechnieken en dynamische houdingen ontwikkel je een optimale conditie, kracht en souplesse. Er wordt regelmatig een nieuw thema onder de loep genomen, zoals bijvoorbeeld de twist, achteroverbuiging of een ademhalingstechniek.

 

Yin yoga


Deze rustige vorm van yoga is geschikt voor iedereen. Deze les bestaat uit voornamelijk zittende en liggende houdingen. Yin yoga zorgt dat in diepere niveaus flexibiliteit ontwikkelt, waardoor de flow van chi word bevorderd en eventuele energetische blokkades worden opgeheven. Yin yoga is zeer effectief voor het verminderen van rugklachten.