06 57597707 info@ladysportssoest.nl
Adres: Lady Sports Soest
Soesterbergsestraat 37B
3768 EB Soest
Routebeschrijving

Fysiotherapie Medisch trainen

Centrum voor Fysiotherapie Soest en Lady Sports starten met Medische Fitness

Met trots kunnen we u melden dat Centrum voor Fysiotherapie Soest en Lady Sports samen zijn gestart met het aanbieden van Medische Fitness. Door de krachten te bundelen kunnen vrouwen in Soest vanaf nu in de professionele en kleinschalige omgeving van Lady Sports werken aan hun gezondheid. In een kleine groep en onder begeleiding van een fysiotherapeut van Centrum voor Fysiotherapie Soest.

Voor iedereen geschikt
Medische Fitness is voor iedereen geschikt; het trainingsprogramma wordt iedere deelnemer op maat gemaakt. Realistisch; op basis van wensen en gezondheid wordt op diverse manieren getraind.  Er vindt altijd een fysiotherapeutische intake plaats en is er ruimte voor onderzoek, behandeling en zijn er evaluatiemomenten. Daarom is Medische Fitness uitermate geschikt voor mensen met (chronische) rugklachten, sportblessures, overgewicht, chronische pijnklachten, diabetes, hart- en/of vaatziekten, artrose of een andere reden om onder begeleiding van professionals te werken aan hun gezondheid.

Meer informatie en/of interesse
Op www.centrumvoorfysiotherapiesoest.nl staat uitgebreide informatie over het Medische Fitness programma en de kosten die eraan zijn verbonden. Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met Centrum voor Fysiotherapie Soest via 035-5880826 of via https://www.centrumvoorfysiotherapiesoest.nl/

Over Centrum voor Fysiotherapie Soest
Centrum voor Fysiotherapie Soest is een kleinschalige praktijk waar persoonlijk contact met de patiënt altijd centraal staat. Weer pijnloos de dagelijkse dingen kunnen doen of mee willen doen aan een marathon? De wensen en verwachtingen van patiënten lopen uiteen. In alle gevallen wordt de  beste en meest effectieve behandeling gegeven. Er is geen wachtlijst en een afspraak is snel gemaakt. Behandelingen zijn individueel. Hierbij is een groot scala aan specialisaties beschikbaar om uw klacht(en) te behandelen, zoals Coccygodynie (stuitklachten), dry needling, medical taping, mulligan concept, SI- en wervelmobilisatietechniek en zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn. Ook wordt in de praktijk acupunctuur aangeboden.