06 57597707 info@ladysportssoest.nl
Adres: Lady Sports Soest
Soesterbergsestraat 37B
3768 EB Soest
Routebeschrijving
Menu

GET IN SHAPE

NIEUW!

Een vernieuwde Get in Shape gebaseerd op de allerlaatste voedingsinzichten!

De opzet en inhoud van Get in Shape is iets veranderd en dit betekent lagere kosten voor jou. Het programma duurt 10 weken met 3 keer sporten per week en een uitgebreide intake, 4 individuele consulten en 5 groepsbijeenkomsten bij de diëtiste /leefstijlcoach. Deelnemers boeken geweldige resultaten; met maximaal 10 procent gewichtsverlies. Ze geven aan zich fitter en fijner te voelen.

Pauline Kerkhoff heeft haar diëtistenpraktijk nu op de Lange Brinkweg 63a in Soest en heeft contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars. Je zal op de praktijk worden ontvangen voor de persoonlijke gesprekken en weegmomenten. De groepsbijeenkomsten en het sporten zullen bij Lady Sports Soest plaatsvinden.

Het  intakegesprek bij de diëtiste en de 4 individuele gesprekken zullen vergoed worden door de verzekeraar vanuit de basisverzekering dieetzorg. Als je al eerder hebt meegedaan aan een Get in Shape traject en je wilt het weer oppakken, krijg je een korting van 20 procent.

Heb je interesse? Geef je dan op via info@praktijkpauline.nl of info@ladysportssoest.nl.

Pauline en Wanja 

Wil jij:
· jouw gewicht en vetpercentage verminderen?
· jouw conditie en kracht verbeteren?
· sporten onder begeleiding?
· fitter en gezonder voelen
Testimonial: 

Op 7 januari ben ik samen met een groep vrouwen onder begeleiding van Pauline begonnen aan een 'get in shape' programma.
Dit programma duurde 10 weken en in deze 10 weken leerde ik veel nieuwe dingen over voeding.Het programma was zo ingevuld dat ik om de week werd gewogen. De week dat ik niet werd gewogen leerde ik allemaal nieuwe dingen over voeding en wat voor mij de beste eetmomenten zijn.Na deze 10 weken ben ik nog doorgegaan met Pauline voor een 'Nog een maatje minder' programma en ben hier ook super enthousiast over. Het is ontzettend fijn om een stok achter de deur te hebben omdat je weet dat je iedere twee weken wordt gewogen. Pauline is super enthousiast en wist mij echt goed te motiveren!

Inmiddels ben ik 12 kilo afgevallen en weet wat een goed en gezond voedingspatroon is.
Ik raad dit aan iedereen aan die meer wil weten over voeding of gewicht wil verliezen.

Charlotte

Mijn ervaring met de Get in Shape cursus is boven verwachting. Ik heb heel veel van Pauline geleerd over wat voeding voor je gezondheid kan betekenen en hoe een goede en gezonde levensstijl de kwaliteit van je leven kan beïnvloeden. Ik ben afgevallen en nog steeds ben ik op mijn gezonde gewicht. Silvia heeft een persoonlijk  trainingsschema gemaakt en ons door haar enthousiasme enorm gestimuleerd. Ook heeft ze mij geleerd hoe leuk het is om regelmatig te sporten en welke groeps es het beste bij mij past. Doordat ik nu regelmatig sport voel ik mij veel beter zowel lichamelijk als geestelijk. Ik had jaren eerder al moeten doen.

Carolien

Begin dit jaar heb ik mee gedaan met programma Get in Shape bij Lady Sports in Soest.Het is een gecombineerd programma om gewicht te verliezen en fitter te worden. Elke week kregen we met een vaste groep dames fitnesstraining, hierbij probeerde je elke week je grenzen te verleggen. Sylvia doet dit op een enthousiaste en leuke manier. Daarnaast hadden we elke week een uitgebreide peptalk van Pauline de voedingsdeskundige/ diëtiste. Ze nam ons in meerdere stappen mee naar een andere manier van eten. Dat komt er uiteindelijk op neer dat je minder gaat eten en koolhydraten en suikers beperkt in je maaltijden.Dit gebeurde in groepsverband dus je kon zo ook gelijk horen hoe het bij de andere dames was gegaan. Dit stimuleert enorm. Pauline is een geweldig leuk mens die de boodschap goed onderbouwd weet over te brengen.Een keer in de 2 weken werden we individueel gewogen. Dit werd niet gezamenlijk besproken.Ik ben uiteindelijk lekker wat kilo’s kwijt geraakt. En wat nog belangrijker is het is een manier van leven wat prima vol te houden is. Geen punten tellen of dingen afwegen.

Jeannette