06 57597707 info@ladysportssoest.nl
Adres: Lady Sports Soest
Soesterbergsestraat 37B
3768 EB Soest
Routebeschrijving
Menu

GET IN SHAPE!

Afvallen is minder eten dan je verbruikt. Dit geldt ook op als je niet sport. Toch is meer bewegen wel verstandig als je wilt afvallen. Je raakt bij het afvallen niet alleen vetreserves kwijt. Ook spieren en botten zullen minder sterk worden. Door te sporten houd je de spieren en botten in een zo optimaal mogelijke conditie.

Bij ons kan je onder begeleiding afvallen tijdens het “GET IN SHAPE” programma in groepsverband. Dit is een programma van 10 weken, met voedingsadvies en 2 keer per week sporten.
Afhankelijk van het startgewicht en jouw eigen inspanning/motivatie is het mogelijk om in deze 10 weken gemiddeld zo’n vijf à zes kilo kwijt te raken.
Tijdens dit programma krijg je persoonlijke begeleiding van onze diëtiste, Pauline Kerkhoff, over gezonde voeding. Pauline is naast diëtiste ook voedingwetenschapper en zal jou adviseren afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en doelen. ( zie website: https://succesvolafvallen.nl/ )
Kracht- en conditietraining samen is een goede combinatie om af te vallen. De conditietraining stimuleert de verbranding van vet. Door krachttraining krijg je meer spieren en je lichaam ziet er strakker uit. Spierweefsel gebruikt meer energie dan vetweefsel, ook in rust.
Het sporten in wordt persoonlijk begeleid door een van onze fitness trainers, Silvia, in groepsverband.

Wil jij:
· jouw gewicht en vetpercentage verminderen?
· jouw conditie en kracht verbeteren?
· sporten onder begeleiding?
· fitter en gezonder voelen
Heb je interesse? Meld je aan bij info@ladysportssoest.nl.